Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cupa liceelor la street dance, ediția a III-a

Cel mai mare eveniment de dans urban din România!

Cupa liceelor la street dance, ediția a III-a

Se apropie cea mai așteptată competiție între licee! Se mândrește cu două ediții care s-au bucurat de un real succes și a adus în 2008 peste 100 de licee participante și nu mai puțin de 11.000 de spectatori în toată țara.

 3C Events a adus în România un concurs de o mare amploare, reunind nouă județe și municipiul București. În 2009, are loc cea mai mare confruntare a dansatorilor: “Cupa liceelor la street dance”, ediția a III-a. Astfel, iubitori ai dansului din: București, Brașov, Constanța, Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Dolj, Galați, Hunedoara și Buzău au ocazia să etaleze adevărate show-uri cu cele mai spectaculoase mișcări de dans urban.
 Cupa va ajunge, mâine, și în Oradea!
 Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 martie, în discoteca “No Problem”, începând cu ora 14.00. Competiția reprezintă distracție, pasiune, muzică bună, coregrafii muncite, dar și o reală șansă de afirmare pentru concurenți, pentru că aceștia pot fi selectați de unii dintre cei mai iubiți artiști pentru a dansa în videoclipuri sau în concertele acestora.
 Cu toate că astfel de evenimente s-au desfășurat mai mult în spațiul underground românesc, 3C Events a reușit să creeze un adevărat boom în jurul conceptului de “street dance”. Cu sprijinul școlilor de dans StreetBeat și HardBeat, organizarea acestui eveniment cu acoperire națională a mărit simțitor comunitatea iubitorilor de street dance și break dance, spiritul de competiție, cât și notorietatea în mediul online, presa scrisă sau apariții televizate.
  În București, primele trei etape au fost un veritabil succes. Energie, distracție, muzică, premii, coregrafii uimitoare, costumații orginale și mai ales emoții...pe lângă toate acestea, un club ce a devenit neîncăpător încă de la prima etapă a unei adevărate competiții interliceale. Fie că au intrat în scenă cu machete de mașini, scaune, confetti sau alte elemente, elevii au reușit să surprindă, să amuze sau să impresioneze, atât juriul, cât și publicul. Mai departe, în București, cupa se va desfășura astfel:
Finala București: în 14 martie, iar Finala națională, în 21 martie.
 În țară, cupa a avut deja loc în Bistrița, Petroșani, Buzău și Constanța, Galați, Brașov și Cluj-Napoca. Se pregătesc Oradea și Craiova, în 14 martie.
 Nu este doar o competiție între licee, ci și o competiție între orașe.
 Marea finală va avea loc la București, cu participarea elevilor din toate județele menționate. Emoțiile ,distracția, atmosfera, lacrimile și așteptările vor exploda în Marea finală națională, care va avea loc pe 21 martie, în București, în club Maxx.
Vizitați și site-ul oficial al evenimentului : http://www.3cevents.ro/index.php
Ana Marinescu

Trimite email

vineri, 18 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!