Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colaborare internațională pe probleme de învățământ

La Șc.P.A.P.F. „Avram Iancu” Oradea

Colaborare internațională pe probleme de învățământ

În perioada 9 – 12 martie 2009, în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, a avut loc o activitate internațională pe probleme de învățământ între școala noastră și o delegație a Școlii Medii de Ordine Publică din Miskolc – Ungaria, cu tema „Cunoașterea sistemului de pregătire polițienească în noua structură modulară bazată pe competențe, evaluarea competențelor și a modului de evaluare în cele două instituții de învățământ”.

 Activitatea desfășurată este cuprinsă în cadrul Acordului de parteneriat pe anul 2009 încheiat între cele două instituții de învățământ europene și se înscrie în programul de aprofundare a colaborării profesionale între cele două instituții și de îmbunătățire a relațiilor dintre personalul didactic al acestora. Pe timpul derulării activității, delegația școlii noastre a prezentat părții maghiare spațiile de învățământ, laboratoarele de specialitate și baza materială a elevilor școlii. De asemenea, delegația maghiară a participat la unele teme de pregătire, atât la clasă, cât și în teren, apreciind faptul că în cadrul instituției noastre se folosesc metode moderne de predare / învățare.
 Delegația școlii noastre a fost formată din cadre didactice, în frunte cu șeful biroului învățământ, fiind condusă de domnul comisar-șef de poliție Ionel Hotnoga – director adjunct, iar delegația maghiară a fost alcătuită din maior dr. Zachar Gabor și maior dr. Nagy Akos. (Eugen MICHEȘ)

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019