Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu primăvara în suflete

La Grădinița nr. 22 din Oradea

Cu primăvara în suflete

Piticii grupei mici de la Grădinița nr. 22 din Oradea (îndrumați de educatoarea lor, Marioara Bumb) au hotărît să cheme primăvara într-un mod inedit.

 Zâna primăverii a sosit chiar în grupa lor, și, împreună, fără niciun fel de emoție și cu naturalețe, au descoperit lucruri interesante despre capriciile vremii, despre florile de primăvară, despre modalități plăcute de petrecere a timpului liber (educație ecologică); de asemenea, s-au întrecut în maiestrie, pictând câmpul cu flori și confecționând ghiocei și lalele pentru grădina de la colțul naturii.
 Doamna metodist Lucia Negrău, care a asistat la derularea activității integrate, a fost plăcut surprinsă de implicarea copiilor în activitate.
 “De fapt, în conceperea scenariului zilei, am ținut cont de ceea ce ar dori copiii să afle, ceea ce-i interesează mai mult să facă”, ne-a declarat educatoarea.
Activitatea a urmărit dezvoltarea capacității de cunoaștere și înțelegere a mediului înconjurător, stimularea curiozității pentru investigarea acestuia, formarea unor deprinderi de lucru pentru realizarea unor picturi, modelaj și lucrări practice... (Fl.B.)

Trimite email

duminică, 29 martie 2020