Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În parteneriat cu Centrul de Formare și Perfecționare a Poliției Federale Germane, din Eschwege

O nouă activitate internațională pe probleme de învățământ

În parteneriat cu Centrul de Formare și Perfecționare a Poliției Federale Germane, din Eschwege

În perioada 16 – 22 martie 2009, în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, a avut loc o nouă activitate internațională pe probleme de învățământ de data aceasta între școala noastră și o delegație a Centrului de Formare și Perfecționare a Poliției Federale Germane, din Eschwege, cu tema „Competența socială în temele din cadrul formării și perfecționării, pentru anul I de studiu – TASK II (Modulul II)”.

 Activitatea s-a desfășurat în conformitate cu Planul de relații internaționale pe anul 2009 și a Acordului de parteneriat dintre școala noastră și centrul din Eschwege. Delegația germană a fost condusă de dl Dietmar Wolf, EPHK, șeful echipei de parteneriat, avându-i în componență și pe domnii: Harald Schmidtkunz, Rainer Noll, Jurgen Wolkenhauer și Harald Marian, cadet la Academia de Poliție din Duderstadt - translator.
 Delegația Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea a fost formată din cadre didactice ale școlii, șeful compartimentului resurse umane, șeful compartimentului asigurare, hrănire și echipare, directorul adjunct pe probleme de învățământ, fiind condusă de domnul comisar-șef de poliție Ovidiu Stanciu – directorul  școlii.
 Aceștia au participat la toate activitățile desfășurate și au acumulat o serie de informații utile procesului de învățământ și materiale bibliografice aduse de colegii din Germania.
 Pe lângă activitățile profesionale desfășurate zilnic în cadrul școlii, după un program „nemțesc” bine structurat, delegația din Germania a avut posibilitatea de a admira, în una din după-amiezile acestei săptămâni, zona turistică a Beiușului - Peștera Urșilor și depresiunea Beiușului.
 Activitatea a fost un succes, iar următoarea etapă în cadrul programului de parteneriat se va desfășura în cadrul școlii din Eschwege. (Micheș Eugen)

Trimite email

luni, 19 august 2019