Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ora Pământului – ora 20.30

Astăzi, sâmbătă, 28 martie 2009

Ora Pământului – ora 20.30

Astăzi, sâmbătă, 28 martie 2009, în toată lumea se serbează „Ora Pământului” sau Earth Hour - denumirea cunoscută la nivel global.

  Earth Hour 2009 este un apel global la acțiune și responsabilizare care, sub deviza: „Întrerupătorul îți este la îndemână. Rezultatele vor veni”  adresează îndemnul fiecăruia dintre noi, fiecărei companii și fiecărei comunități de a stinge luminile timp de 60 de minute.
 Participarea la Earth Hour este un mod simplu de a arăta că, împreună, putem transmite un mesaj puternic despre nevoia de acțiune împotriva schimbărilor climatice, cu atât mai mult cu cât anul 2009 este unul crucial pentru politicile de climă.
 Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, ca și anul trecut, participă la acțiunea Earth Hour, în parteneriat cu Asociația Rotaract. Astă-seară, începând cu ora 20.30, toți orădenii sunt invitați să stingă luminile timp de 60 de minute și să vină la sediul A.P.M. Bihor de pe b-dul Dacia nr. 25/A unde se va crea o atmosferă extraordinară.
Alături de reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului și ai Rotaract, ne vor fi alături reprezentanți de seamă ai clubului Lyons Oradea, membri ai Organizației Naționale „Cercetașii României”, ai fundației „Ecotop” și ai Centrului regional de Supraveghere Ecologică „Munții Apuseni”.
 Teatrul de Stat este instituția care ni se alătură la acest eveniment și care va stinge lumina timp de 60 de minute.
 Totodată, în acest eveniment sunt implicați și elevii clasei a IV-a C de la Școala „Dacia” care vor expune mesajele lor ecologice în fața sediului nostru.
 Adresăm îndemnul de a adopta ideea Earth Hour și vă așteptăm să participați la această acțiune. (Ioana LASCU)

Trimite email

vineri, 7 august 2020