Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Zilele școlii” la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita

În perioada 30 martie - 3 aprilie, se desfășoară

„Zilele școlii” la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita

Manifestările, prilejuite de „Zilele școlii” la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita, vor debuta astăzi (luni, 30 martie 2009), la ora 10.00, cu o lansare de carte, intitulată „O zi cu Eminescu”, după-amiază, fiind programate o sesiune de comunicări științifice (între orele 15 și 17) și competiții sportive.

 Marți (între orele 11 și 13), elevii din clasele a XI-a și a XII-a, iar de la ora 15 la 17, cei din clasele a IX-a și a X-a se vor întâlni cu reprezentanți ai Autorității de Sănătate Publică (A.S.P.).
 Astfel de întâlniri vor avea loc și miercuri (între orele 11 și 13), întâlnirea părinților cu A.S.P., urmată (de la ora 14 la 16) de întâlnirea diriginților cu reprezentanții A.S.P.
 Miercuri – Ziua patronului spiritual
 Miercuri dimineața (în și de ziua patronului spiritual al colegiului), de la ora 10, se vor depune flori la statuia „poetului pătimirii noastre”, amplasată în fața liceului. Ziua patronului va fi marcată și sărbătorită printr-un spectacol, care va fi găzfduit de Casa de Cultură din localitate (între orele 17 și 20). Competițiile sportive (care au debutat luni) vor continua și miercuri (între orele 9 și 17.00)   
 Joi – „Donează sânge și salvează vieți”
 Joi dimineața, începând cu ora 8.00, este programată o acțiune de donare de sânge, sub genericul „Donează sânge și salvează vieți”. Acțiunea umanitară va fi urmată de o conferință de presă (de la ora 10) și de întâlniri ale elevilor (din clasele a XI-a și a XII-a, a IX-a și a X-a) cu dr. Bebe Mihăescu (între orele 11 și 13, respectiv, 15 și 17). De la ora 17 (la 19), este fixată o întâlnire a profesorilor și părinților cu dr. Bebe Mihăescu. Competițiile sportive se vor ține lanț și joi (între orele 8 și 11).
 Vineri – Sportul e… rege!
 Pentru vineri, sunt programate doar manifestări sportive. Între orele 8 și 11, se vor desfășura finalele. De la 11 la 13, vor avea loc demonstrații de karate, cu sportivi din România, iar de la 13 la 15, cu participarea unor karatiști din Ungaria.
 Finalele întrecerilor sportive care au avut loc în cursul săptămânii vor continua și după demonstrațiile de karate, adică după ora 15.00.
 Așadar, acesta este programul manifestărilor prilejuite de „Zilele școlii” la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita, program coordonat de prof. Marcel Emil Sas – directorul colegiului. (Simona & Ovidiu)

Trimite email

luni, 3 august 2020