Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Angajații Consiliului județean Bihor au plantat goruni

Sâmbătă, la Hidișelu de Sus

Angajații Consiliului județean Bihor au plantat goruni

Peste 30 de angajați ai Consiliului județean Bihor au răspuns, sâmbătă dimineața (28 martie 2009), inițiativei conducerii instituției, de a planta goruni în pădurea de la Hidișelu de Sus.

 Îndrumați de către specialiștii Direcției Silvice Bihor, angajații Consiliului județean au plantat, alături de președintele Consiliului județean Bihor, domnul Radu Þîrle, și vicepreședintele Dumitru Voloșeniuc, peste 2.000 de puieți de gorun, într-o porțiune defrișată a pădurii din  Hidișelu de Sus.
 „Am dorit să dăm și noi o mână de ajutor pentru repopularea cu arbori a pădurilor bihorene și mă bucur că au răspuns invitației noastre atât de mulți colegi. Pe lângă acțiunea de plantare, o astfel de ieșire este și un bun prilej să ne cunoaștem mai bine colegii și să strângem relațiile dintre noi”, a declarat domnul Dumitru Voloșeniuc, vicepreședintele Consiliului județean.
 După muncă, angajații consiliului au fost răsplătiți de primarul comunei Hidișelu de Sus, domnul Adrian Petroi, cu slănină și ceapă fripte în aer liber. (Șerban Morcan)

Trimite email

vineri, 29 mai 2020