Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania pentru promovarea normelor de igienă...

La Școala cu clasele I – VIII “Avram Iancu” din Oradea

Campania pentru promovarea normelor de igienă...

Elevii claselor I A (inst. Bejușca Elena), I B (înv. Lovas Marta), I C (înv.Gavriș Dorina), a II-a A (inst. Bei Claudia), a II-a B (inst. Luncan Ana), a II-a C (inst. Anghel Ramona), a III-a A (inst. Zsak Lucia), a III-a B (înv. Negruț Mariana), a III-a C (inst. Cîrciumaru Steliana), a III-a D (inst. Negruț Constantin), a IV-a A (inst. Cozma Aurica), a IV-a B (inst. Jurcan Loredana) și a IV-a C (inst. Toader Monica), de la Școala cu clasele I-VIII “Avram Iancu” din Oradea au participat la Campania pentru promovarea normelor de igienă personală și a mediului înconjurător desfășurată la nivel național, inițiată de Ministerul Sănătății Publice, prin Institutul de Sănătate Publică Bucureșt

 La nivel județean, campania a fost organizată de către Autoritatea de Sănătate Publică Bihor în parteneriat cu Inspectoratul Școlar județean Bihor în perioada 9 ianuarie - 7 aprilie 2009.
 Grupul țintă al campaniei a fost reprezentat de preșcolari și școlari ai claselor I-IV.
 În cadrul activităților desfășurate cu copiii în perioada 9 februarie - 20 martie 2009, materialul informativ-educativ (cuprins pe CD, pliant, afiș) a fost prezentat elevilor folosindu-se cele mai eficiente metode, procedee și mijloace didactice...
 Evaluarea pe școală a avut loc vineri, 20 martie. Pentru evaluare, a fost desemnată o comisie alcătuită din prof. Tudor Ana, Curpaș Delia, Marcu Patricia și inst. Cozma Aurica. Elevii claselor I și a II-a au avut de realizat desene pe coli A4, iar cei din clasele a III-a și a IV-a au avut de alcătuit creații literare (poezii sau compuneri). Coordonatorii acestei acțiuni (prof. Velimirovici Cosmin – director adjunct, și inst. Bei Claudia) au finalizat campania elaborând un poster adecvat.
 Posterul și cele două lucrări reprezentative selecționate de comisie (o compunere și un desen) au fost trimise la A.S.P. Bihor și I.S.J. Bihor unde urmează să fie jurizate în perioada 26 martie - 3 aprilie, iar în perioada 3 - 8 aprilie, lucrările își vor găsi locul în cadrul expoziției organizate la nivelul municipiului Oradea.
 În fiecare unitate școlară cu personalitate juridică, vor fi acordate diplome câștigătorilor etapei pe școală. La faza județeană, pe lângă elevii și învățătorii câștigători vor fi premiate și unitățile școlare care au realizat cele mai reușite pliante sau postere. Lucrările câștigătoare vor fi folosite pentru realizarea unor materiale informativ-educative la nivel național. (Dorina T.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019