Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Au vopsit ouă la C.S.E.I. nr. 2

Cu sufletul deschis și cu daruri de Paște

Au vopsit ouă la C.S.E.I. nr. 2

Cu sufletul deschis, liceenii economiști orădeni din clasele a IX-a C și D, a X-a A, B, D și F), însoțiți de profesoara lor de biologie Daniela Ghiuro au revenit, miercuri (8 aprilie 2009), cu daruri (dulciuri, fructe și hăinuțe) la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 și pentru a vopsi ouă de Paște.

 Profesoara de biologie și elevii săi au mai fost cu daruri și în iarnă (în luna ianuarie). Atunci, profesoara Vasilica Vidican le-a propus să revină în preajma Sfintelor Sărbători de Paști pentru o activitate de vopsit ouă.
 Însoțiți de directorul centrului, prof. Angela Marușca, elevii Colegiului Economic „Partenie Cosma” au trecut din clasă în clasă să împartă darurile, după care s-au pus pe vopsit ouă, împreună cu copiii centrului, sub supravegherea profesorilor educatori.
„Liceenii se dovedesc deosebit de sensibili la problemele copiilor cu CES. În iarnă, la despărțire, Georgiana a plâns. Acum, în prag de Sfinte Sărbători, am ținut să revenim în mijlocul acestor copii, să le aducem daruri, bucuria Învierii Domnului și să vopsim ouă împreună cu ei”, ne-a declarat profesoara de biologie. (Ov.D.)

Trimite email

vineri, 14 august 2020