Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Donații de alimente unor copii și bătrâni

Noi acțiuni de caritate

Donații de alimente unor copii și bătrâni

Vineri, 10 aprilie 2009, reprezentanții Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea au finalizat acțiunea caritabilă începută acum două săptămâni prin acea inițiativă de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Oradea. Cu această ocazie, ei au adus o mare bucurie copiilor de la casele de copii „Miracole” și „Licurici” din Oradea, precum și unor persoane în vârstă de la Casa de bătrâni din Cadea.

 În perioada 31martie  - 2 aprilie 2009, printr-o acțiune benevolă, elevii școlii s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea pentru a dona sânge. Pe bonurile valorice primite atunci au fost cumpărate dulciuri, rechizite și alte produse, care prin grija conducerii școlii și a reprezentanților acesteia, au  fost distribuite, vineri, 10 aprilie, copiilor de la casele de copii „Miracole” și „Licurici”. Pe lângă aceste pachete, elevii școlii au hotărât ca pachetele de alimente care li se cuveneau (aproximativ 120) pentru plecarea în vacanță să fie și acestea donate unor persoane care au nevoie de sprijin și ajutor. S-a hotărât ca pe lângă cele două case amintite, unele pachete cu alimente să fie direcționate spre Casa de bătrâni din comuna Cadea, județul Bihor.
 Trebuie amintit faptul că la constituirea pachetelor a contribuit și supermarket-ul Real, în momentul în care reprezentanții școlii au cumpărat alimentele, directorul supermarketului, auzind despre acțiune, a suplimentat suma pe care școala noastră a adunat-o în acest scop nobil.
  Suntem deosebit de impresionați și mulțumiți sufletește că prin acțiunea noastră, acum, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, am putut să aducem puțină bucurie în inimile unor copii care s-au bucurat nespus de darurile primite. De asemenea, oamenii în vârstă de la casa de bătrâni au fost impresionați că „oamenii în ținută” s-au gândit la ei de sărbători. (Micheș Eugen)

Trimite email

duminic, 25 august 2019