Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul “Bucuria sărbătorii pascale”

Joi, la Școala cu clasele I-VIII “Miron Pompiliu” din Ștei

Concursul “Bucuria sărbătorii pascale”

La Școala cu clasele I-VIII “Miron Pompiliu” din Ștei, a avut loc, joi, 9 aprilie 2009, concursul cu titlul “Bucuria sărbătorii pascale”, în cadrul proiectului “Primăvara europeană” – 2009.
Activitatea închinată celei mai mari sărbători creștine “Învierea Domnului” a fost organizată de profesorii de religie Merce Sanda, Baciu Bogdan, Bunta Cristian, bibliotecar, inst. Tomescu Ileana, prof. documentarist Teaha Mihaela, în colaborare cu înv. Adriana Fericianu și prof. Carmen Stanciu.

  La concurs, au participat echipaje ale claselor a V-a A, B, C și D; au interpretat scenete elevii claselor a III-a B, a V-a A, B și C și au cântat elevii cercului de religie din clasele a VII-a.
 Dna director, prof. Mușet Georgeta, a precizat: “Tradiția școlii noastre este ca în fiecare an, înaintea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Iisus Hristos, să împărtășim, alături de elevii școlii și cadrele didactice, sentimentul bucuriei, al serbării, al împăcării cu sine și cu aproapele nostru sub lumina celei mai importante sărbători a creștinătății.
Cu această ocazie, urez tuturor să aibă parte de multă lumină și căldură, de pace, înțelegere și speranță!
Sărbători fericite!” (Adriana F.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019