Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Primăvară pascală” la Tulca

Un nou proiect educațional

„Primăvară pascală” la Tulca

Dacă unele fapte și evenimente nu sunt consemnate întotdeauna, aceasta nu înseamnă că ele nu s-au produs sau nu sunt importante...
Joi, 9 aprilie 2009, la Școala cu clasele I-VIII din Tulca, s-a finalizat proiectul educațional „Primăvara pascală”.

 Proiect urmărește cultivarea gustului pentru cultură, frumos și creație. La activitățile derulate (în perioada 30 martie – 9 aprilie 2009) au fost implicați elevi și cadre didactice de la toate nivelurile de școlarizare: preșcolar, primar și gimnazial. Partenerii acestui proiect au fost: Primăria comunei Tulca, precum și Asociația Spurgeon - cu Grădinița „Eldad” din Tulca.
 Proiectul a fost expus tuturor celor interesați, iar evaluarea s-a realizat prin: chestionare, fotografii, proces- verbal, concurs pe clase, pe grupe, diplome de participare și diplome pentru cei mai buni.
 Coordonatorii au propus diferite activități: cântece de Paște, creații literare - poezii, compuneri și povestiri - în care s-a respectat tema proiectului pe ciclu școlar. Concursul de desene, colaje și de încodeiat ouă au fost cele mai savurate activități.
Expoziția a fost urmată de premierea câștigătorilor.
 Acest nou proiect educațional a reliefat, încă o dată, buna colaborare care există între primărie și școală. (Laura & Ovidiu)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Primăvară pascală” la Tulca.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019