Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Acțiune de ecologizare la Buntești

Pentru un mediu curat

Acțiune de ecologizare la Buntești

În „Luna pădurii” (mai exact spus în „Luna plantării arborilor”), Școala cu clasele I-VIII din Buntești, în parteneriat cu Primăria Buntești și Direcția Ape Crișuri, a organizat acțiuni de ecologizare pe raza comunei Buntești.

 Elevii școlii, îndrumați de cadrele didactice (Muțiu Simona,Tuculia Florin și Corbu Mirela) au întreprins o acțiune concretă pe teren. Organizați pe echipe și înarmați cu mănuși și saci menajeri, micii ecologiști au muncit cu spor reușind în timp record să strângă o cantitate impresionantă de gunoaie.
 La activitatea de ecologizare au participat (asistat) primarul, dl Sorin Degău și viceprimarul comunei Buntești, dl Dan Toma, reprezentanți ai Direcției Ape Crișuri (Raluca Negruț și colegii săi), precum și conducerea școlii (prof. Pirtea Viorica și prof. Slev Gheorghe).
 Pentru felul în care au muncit, copiii au fost răsplătiți cu dulciuri oferite de primărie și cu șepcuțe din partea Direcției Ape Crișuri.
 Nădăjduim că acțiunea școlarilor să aibă ecou, iar cei certați cu legea bunului-simț și comportamentul civilizat să-și revizuiască și să-și schimbe atitudinea față de mediul înconjurător. (Simona M.)

Trimite email

vineri, 23 august 2019