Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Educația rutieră – Educație pentru viață!”

Concursul de siguranță rutieră

„Educația rutieră – Educație pentru viață!”

În cadrul proiectului privind siguranța rutieră „Stop accidentelor rutiere - Viața are prioritate!”, Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Școlar, organizează, în perioada 6 mai – 6 iunie 2009, concursul de siguranță rutieră „Educația rutieră – Educație pentru viață”, adresat copiilor din clasele IV - VII.

Scopul concursului este formarea unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru a preveni producerea accidentelor de circulație cu victime din rândul populației școlare.
 În cadrul concursului, elevii participanți vor avea de trecut mai multe probe: proba teoretică, în vederea verificării cunoștințelor privind normele rutiere, parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon; respectarea regulilor de circulație de către bicicliști, în parcul-școală.
 Etapele zonale ale concursului
 6 mai - Valea lui Mihai – Liceul Agricol, 8 mai - Salonta – Colegiul Național „Arany Ianos”, 14 mai - Ștei – Școala cu clasele I - VIII „Miron Pompiliu”, 19 mai - Șuncuiuș –  Grupul Școlar Industrial Șuncuiuș, 22 mai - Suplacu de Barcău – Grupul  Școlar Industrial Suplacu de Barcău, 29 mai – municipiul Oradea – Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”.
 Etapa județeană a concursului se va desfășura în 6 iunie, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din municipiul Oradea, cu începere de la ora 9.00.
 La etapa județeană, vor participa echipajele câștigătoare ale etapelor zonale. (Ioana I. & Alina D.)

Trimite email

marţi, 31 martie 2020