Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Avem porțile deschise... spre performanțe!”

Poate vă gândiți să vă îndreptați pașii spre C.N. „E. Gojdu” din Oradea

„Avem porțile deschise... spre performanțe!”

În aceste zile, se fac înscrieri pentru cele două clase a V-a de gimnaziu de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea.
Sunt așteptați viitorii absolvenți ai claselor a IV-a de la toate școlile din municipiu

 Contăm mai ales pe elevii care doresc să facă performanță. Reamintim că cele două clase sunt cu predare intensivă a limbii engleze (patru ore săptămânal), limba începătoare este germana și facultativ pot opta pentru studiul limbii franceze.  Tradiția claselor de gimnaziu, dar și prestigiul de a fi elev la „Gojdu”  sunt legate de performanță la obiectele fundamentale: matematică, chimie, informatică, limba română, limba engleză etc. Ne mândrim cu rezultatele obținute în ultimii doi ani de elevii din clasele de gimnaziu. În anul școlar 2007-2008, am obținut 29 de premii la faza județeană: 10 la matematică, 12 la limba română, câte un premiu la fizică, chimie și astronomie, precum și câte două la cultura civică și religie. La etapa națională, am fost reprezentați de: Anton Radu, Lazăr Vlad, Heredea Florina, Mihoc Raul, Butiri Cristian (la matematică), Heredea Florina (la chimie) și de Filimon Sergiu (la astronomie), care s-au întors cu un premiu și cinci mențiuni. În anul școlar 2008-2009, s-au obținut 35 de premii la etapa județeană, iar la etapa națională, au participat: Lazăr Vlad (clasa a VIII-a B), care a obținut mențiune la matematică și s-a calificat în lotul lărgit pentru olimpiada balcanică de juniori, Anton Andreea, Anton Radu, Pașcalău Sorana și Lazăr Vlad ne-au adus câte o mențiune de la olimpiada de chimie. La informatică, am fost reprezentați de Cotârlea Ana Maria, iar la limba română, de Sîrca Luana Letiția..
 Pe lângă învățătura de calitate, elevii de la gimnaziu pot participa la activități culturale, programe artistice, redactarea de reviste, cercuri pe materii, activități sportive și numeroase excursii în țară și străinătate. Îi asigurăm pe cei care vor opta pentru Colegiul Național „Emanuil Gojdu” că nu vor fi privați de copilărie, că vor găsi în școala noastră posibilități de a îmbina studiul cu relaxarea. De menționat este faptul că ei vor beneficia de posibilitatea de a face schimb de experiență cu elevii mai mari din clasele de liceu, liceenii titrați fiind modele pentru cei mai mici.
 Baza materială a școlii este în curs de modernizare, elevii claselor V –VIII vor avea acces la cabinete și laboratoare moderne, calculatoare de ultimă generație și internet.
 Atât pentru absolvenții claselor a IV-a, cât și pentru cei ai claselor a VIII-a, porțile școlii noastre sunt deschise cu generozitate, oferind candidaților un învățământ de înaltă calitate, care să le asigure o pregătire temeinică pentru profesie și viață.
 Director, prof. Viorel  Mititean

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.