Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul național „Bune practici” în educația pentru protecția mediului

În vizită la A.P.M. Bihor

Proiectul național „Bune practici” în educația pentru protecția mediului

Marți, 12 mai 2009, cinci elevi din clasele IX- XI de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, însoțiți de dna prof. Cristina Diana Brădău, au vizitat laboratoarele de aer, apă și radioactivitate din dotarea A.P.M. Bihor.

 În laboratorul de analiza apei au asistat la efectuarea unei determinări a clorurilor din apa potabilă. Acțiunea face parte din seria de activități din cadrul proiectului „Bune practici” în educația pentru protecția mediului la care Agenția pentru Protecția Mediului Bihor este partener.
 Miercuri, 13 mai 2009 și joi, 14 mai 2009, la sediul Inspectoratului Școlar s-a desfășurat etapa județeană a concursului de portofolii din cadrul acestui proiect național.
 Agenția pentru Protecția Mediului Bihor a încheiat cinci acorduri de parteneriat pentru realizarea obiectivelor concursului de educație ecologică din cadrul proiectului cu Școala cu clasele I-VIII nr. 11, „George Coșbuc”, „Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” și Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea. (Ioana LASCU)

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020