Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Preselecție pentru Festivalul Tinereții

Sâmbătă, 13 iunie, la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea

Preselecție pentru Festivalul Tinereții

Festivalul Tinereții (având sloganul „Fă-te reMARCAt”), un festival-concurs internațional de muzică, ajuns la ediția a V-a, organizează preselecție, sâmbătă, 13 iunie 2009, la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea.

 Dacă vrei să faci parte din spectacolul estival al afirmării care se va desfășura anul acesta la Costinești (între 17 și 31 august), nu trebuie decât să îți dorești. Lansarea către celebritate este mai la îndemână decât crezi! Asta pentru că sâmbătă, 13 iunie 2009, începând cu ora 8.30, va avea loc preselecția la Oradea și îți vei putea etala talentul.
 Dacă îndrăznești să ieși în evidență și să te afirmi, vino la Palatul Copiilor și Elevilor (strada Muzeului nr. 2) și arată ce poți! La edițiile precedente, festivalul a reușit să lanseze un număr impresionant de tineri talentați și să implementeze pe piața show-bizz-ului românesc un concept nou de festival-concurs, aducând pe scenă (și în public) reprezentanți ai generației tinere din toate colțurile lumii. Din acest motiv, anul acesta se bucură de un parteneriat media cu două dintre cele mai populare posturi de muzică din țară: KISS FM și KISS TV.
 Cânți, dansezi, ai atitudine? Visezi la o viață în lumina reflectoarelor? Atunci aceasta e șansa ta de a-ți transforma visele în realitate! Sub sloganul „Fă-te reMARCAt!”, Festivalul Tinereții își propune să te transforme într-un star al generației tale.
 Pentru mai multe detalii, accesează site-ul www.festivalultineretii.ro (Viorel Stoica)

Trimite email

vineri, 5 iunie 2020