Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție și concurs de educație civică

De Ziua Europei

Expoziție și concurs de educație civică

La Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea, elevii ciclului primar au întâmpinat Ziua Europei cu o expoziție (clasele I și a II-a) și un concurs de educație civică (clasele a III-a și a IV-a).

 Cei mai mici școlari au realizat o expoziție de desene cu tema „Sunt cetățean european” (responsabili, inst. Adriana Tiugea și înv. Florica Pop); au participat clasele I A, B, C și D (coordonate de învățătoarele Nan Domnica, Tăut Stela, Tiugea Adriana și Raț Andaluza), clasele a II-a A, B și D (coordonate de învățătoarele Pop Daniela, Pop Florica și Igna Monica).
 Clasele a III-a și a IV-a au pus de un concurs de educație civică, cu tema „Sunt copil european”; au vizionat un material de informare „Descoperă Europa”, după care au făcut dovada cunoștințelor despre Uniunea Europeană prin participarea la concurs.
Activitatea a început prin audierea Imnului U.E. – „Odă bucuriei”.
 La concurs au participat șase echipaje din clasele a III-a A (inst. Simona Vancea) ,a III-a B (înv. Maria Bughiu), a III-a D (inst. Căbău Ioana), a III-a E (înv. Ienei Vasilica), a IV-a B (înv. Ciotea Livia) și a IV–a C (inst. Mihalca Simona).
 Întreaga manifestare de Ziua Europei a fost organizată de inst. Simona Vancea.
 În organizarea și desfășurarea activităților, ne-am bucurat de atenția și sprijinul conducerii școlii,  director, prof. Ioan Mocan, și consilierului cu munca educativă, prof. Alina Deliman. (S. V.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019