Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Răzvan Iaz s-a-ntors cu mențiune de la Focșani!

Al 30-lea elev chimist (național) din Aleșd

Răzvan Iaz s-a-ntors cu mențiune de la Focșani!

Orașul Focșani (din județul Vrancea) a găzduit, în perioada 14-16 iunie 2009, cea de-a V-a ediție a Concursului național de chimie „Raluca Ripan”, rezervat elevilor din clasa a VII-a.

 La actuala ediție, județul Bihor a fost reprezentat de elevii Răzvan Iaz, de la Școala cu clasele I-VIII „Constantin Șerban din Aleșd, Adela Martin, de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” din Oradea și Antonia Fitărău, de la Școala cu clasele I-VIII „Miron Pompiliu” din Ștei, elevi care la etapa județeană a aceluiași concurs s-au situat pe primele trei locuri.
 De la Focșani, Răzvan Iaz, elevul dlui profesor de chimie Viorel Enache (de la Școala cu clasele I-VIII „Constantin Șerban” din Aleșd), s-a întors cu o mențiune.
Participarea lui Răvan la actuala etapă națională a valorosului concurs de chimie rotunjește la 30, numărul participărilor elevilor pregătiți de distinsul profesor Viorel Enache la etapele naționale ale concursurilor de chimie. La acest capitol (al performanțelor naționale la chimie), dl profesor rivalizează doar cu un singur profesor în județul Bihor, cu doamna profesoară Anița Luncan (de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea), cea care se îngrijește ca  elevii domnului profesor să ajungă chimiști de top și pe băncile liceului.
 Felicitări, Răzvane, felicitări, domnule profesor! (Ovidiu DAN)

Trimite email

duminică, 5 iulie 2020