Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Florile recunoștinței noastre!

Dascălilor, de Ziua lor

Florile recunoștinței noastre!

Furați și mințiți de elevii corigenți ai democrației noastre și ai Guvernului PSD-isto-PD-L-ist, dascălii se pot bucura, de Ziua lor (30 iunie - 2009), care este marcată de ani și ani mai mult cu sufletul, doar de gândurile noastre bune (I.S.J. Bihor o va marca, din cauza Bacalaureatului, pe 7 iulie, la iarbă verde).

 Dacă oamenii muncii sărbătoresc cu mici și bere, dacă tinerilor, ministrul cel cu dare de mână și fără minte a aruncat banii pe fereastră, dascălilor, nimeni nu le face vreo … ofrandă!
 Dragi și iubiți dascăli: educatoare, învățători și institutori, profesori de toate gradele…, nu pentru că ați aștepta plocoane, felicitări și înălțări în grad (precum în armată și poliție) sau câștiguri nemeritate, dar, meritați din partea celor care au fost cândva copii, asupra cărora v-ați aplecat cu sufletul, cărora le-ați dăruit toată lumina și căldura de care ați fost în stare, cele mai sincere gânduri și mulțumiri!
 Atât măcar din partea unor copii care au rămas, pururi, copiii voștri de suflet, care astăzi poate vă întorc spatele, v-au uitat și vă batjocoresc… că vreți prea mult(e).
 Iertați-le lor nepriceperea și nerușinarea, au trecut mulți ani de când au absolvit o școală!
 Dragii noștri, un sincer LA MULÞI ANI!
 Din partea lui
                           Ovidiu DAN  

Trimite email

duminic, 16 iunie 2019