Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Învățarea prin cooperare”

În perioada 13-18 iulie, curs de bază în cadrul Școlii de vară

„Învățarea prin cooperare”

Asociația pentru Promovarea Cooperării în Educație (A.P.C.E.), în parteneriat cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Științe Socio-Umane, catedra de Științe ale Educației), I.S.J. Bihor și Casa Corpului Didactic Bihor, organizează, în perioada 13-18 iulie 2009, în cadrul Școlii de vară, cu tema „Învățarea prin cooperare”, un curs de bază pentru 30 de studenți și cadre didactice din învățământul preuniversitar și universitar. Nici Școala de vară și nici tema, dar nici chiar formatorul - Carlton J. Fitzgerald - nu constituie o premieră sau o noutate a acestei veri

 A.P.C.E. ne-a obișnuit de-acum cu astfel de cursuri în fiecare vară, cursul de bază fiind precedat de un curs pentru avansați, programat între 6 și 10 iulie.
 Toate acestea aveam să le aflăm ieri (joi, 2 iulie 2009), de la asist. univ. drd Simona Laurian – coordonatorul manifestărilor, prezentă la Casa Corpului Didactic Bihor.
Dna Simona Laurian pregătea mapele pentru curs, ajutată fiind de prof. Ioana Pop, în sala de lectură a bibliotecii C.C.D. Bihor. În sală, domnea o atmosferă deloc de vacanță, ci mai degrabă de activitate obișnuită, într-o zi obișnuită, dar cu „personaje” din cele mai neașteptate. Gazdele (Angela Barabaș, Raluca Oprea și Costa Monica) s-au bucurat văzând cum vin dascălii la bibliotecă, deși sunt în vacanță (Codruța Alexandra Moș, prof. de franceză din Petrileni, a venit să caute o carte de specialitate, la fel și Monica Lerinț, psihopedagog în Salonta...). (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Învățarea prin cooperare”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 29 septembrie 2020