Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania de ecologizare „Mediu curat pentru o viață sănătoasă”

Ziua de 13 nu este o zi cu ghinion

Campania de ecologizare „Mediu curat pentru o viață sănătoasă”

Luni, 13 iulie 2009, A.P.M. Bihor, în parteneriat cu Direcția Apelor Crișuri, a inițiat campania de ecologizare „Mediu curat pentru o viață sanatoasă!”

 Angajați ai Agenției pentru Protecția Mediului Bihor, Direcția Apelor Crișuri și reprezentanți ai primăriilor din Răbăgani, Uileacu de Beiuș, Pocola și Remetea s-au înarmat cu saci și mănuși în dorința de a ecologiza Dealul Bitii și Pădurea Drăgoteni.
 Campania a început în jurul orei 11 și la ora 12.30 erau încărcați zeci de saci de gunoi menajer. Gunoiul a fost pus într-un tractor cu remorcă și dus la groapa de gunoi a Beiușului. Deșeurile reciclabile (PET-uri) au fost colectate selectiv urmând a fi luate de SC Original Prod SRL.
 Acțiunea s-a dorit a fi un sprijin acordat administrațiilor publice locale, precum și conștientizarea locuitorilor despre importanța păstrării unui mediu curat pentru o viață sănătoasă.
 Campania va continua sub același slogan și în alte zone unde am sesizat ca sunt depozitări necontrolate de astfel de deșeuri.
Prin intermediul mass-media, dorim să transmitem un mesaj populației cu convingerea că pe viitor nu vor mai arunca deșeurile la întâmplare. (Ioana LASCU)

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020