Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Din nou la școală...

După 15 ani

Din nou la școală...

n perioada 15 – 17 august 2009, în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”din Oradea a avut loc o activitate în premieră pentru școala noastră și anume întâlnirea de 15 ani de la absolvirea școlii de către promoția de subofițeri iulie1994.

 Evenimentul s-a desfășurat după un program aprobat astfel că în cursul zilei de sâmbătă a avut loc adunarea promoției, întâlnirea cu foștii profesori ai Școlii de Pregătire a Subofițerilor de Grăniceri „Avram Iancu” Oradea, cu comandantul școlii, domnul col. (rez) Vasile Anton, prezent la această activitate. Un moment emoționant a fost prezentarea filmului cu jurământul militar depus de promoția de elevi din iulie 1994, precum și momentul avansării și înaintării în grad a acestora. Discuțiile cu ocazia reîntâlnirii au continuat în ziua de sâmbătă la Cercul Militar Oradea, unde a avut loc o masă festivă, iar duminică a fost organizată o ieșire la Peștera Urșilor.
Putem spune că activitatea a avut succesul scontat și pe viitor ne propunem să continuăm asemenea întâlniri de suflet, absolvenții fiind încântați de revederea colegilor, unii dintre ei nemaiavând ocazia de a se revedea de la absolvirea școlii, de acum 15 ani. (Eugen M.)

Trimite email

luni, 19 august 2019