Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pregătiri pentru „Openul Budapestei”

Vineri, la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea

Pregătiri pentru „Openul Budapestei”

Vineri (18 septembrie 2009), în curtea interioară a Palatului Copiilor și Elevilor din Oradea, s-a desfășurat un frumos și spectaculos program demonstrativ și educativ pentru copiii și elevii care doresc să se înscrie la disciplina de karate (susținut de părinți și copii și de postul local Antena 1 Oradea).

 Sâmbătă și duminică (19 - 20 septembrie), Federația Ungară de Karate din Budapesta (Ungaria), va organiza cea de-a XII-a ediție internațională a competiției „Openul Budapestei” la karate, având caracter open și urmărind popularizarea disciplinei de karate, ca sport de performanță.
La competiția din capitala Ungariei și-au anunțat participarea 15 țări: Norvegia, Belgia, Italia, Germania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, România, Bosnia, Croația, Slovenia, Israel și Ungaria, cu un total de peste 1.000 de sportivi, printre care și foarte mulți campioni și medaliați ai campionatelor europene și mondiale.  
Delegația română a Comisiei Naționale de Karate și Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar va fi condusă de prof. Ioan Vaida (7 Dan karate), alături de instructorul Platona Elena (2 Dan karate). România va fi reprezentată la „Openul Budapestei” de 80 de sportivi de la Palatul Copiilor - Shogunul Oradea, palatele copiilor și elevilor din Reșița, Timișoara, Arad, Hunedoara, Clubul Sportiv Karate Banzai – Arad, C.S. Shotokan Salonta și Clubul Sportiv Olimpic Carei.
Sportivii de la Palatul Copiilor - Shogunul Oradea, care vor efectua deplasarea la Budapesta sunt: Piski Lajos, Lucan Attila, Badea Cristian, Georgies Annamaria, Indrie Rebeca, Cherecheș Sebastian, Lăzuran Alin, Guiu Răzvan, Vidican Victor, Cherecheș Raul, Boroș Patrick și mezinul echipei, Bonvento Ricardo. Aceștia, și mulți alții, s-au antrenat din greu pentru acest turneu, atât în cantonamentul din vară de pe malul Mării Negre, cât și zilnic, câte trei ore. Sperăm să adune roadele binemeritate la „Openul Budapestei”,urmând ca în data de 4 octombrie, la Campionatul internațional de karate „Openul Bihorului – Ziua campionilor” și pe 17-18 octombrie, la Arad, la Campionatul european de karate shotokan, să-și demonstreze din nou valoarea, tăria și măiestria. (I.V. & Ov. D.)

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020