Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Festivalul Internațional Expozodiac

Unic în România

Festivalul Internațional Expozodiac

În perioada 25 - 27 mai 2007, va avea loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului de alternative și conexiuni spirituale „ Expozodiac” la Timișoara. Festivalul este organizat anual la sfârșitul lunii mai, de către Centrul Internațional de Afaceri Expovest Timișoara și Asociația de Metafizică Geea Life .
Evenimentul cuprinde trei secțiuni de manifestare: expoziția cu vânzare, conferințele - prelegerile spirituale și manifestările ambientale muzicale și demonstrații.

Manifestarea este una dintre primele de acest gen organizate în România, ca diversitate și mod de desfășurare. Domeniile acoperite sunt: Qigong, Feng Shui, Reflexoterapie, Taujiquan, Sahaja Yoga, Alimentație Naturală,  Ayurveda, Acupunctură, Alchimie, Astrologie, Aromoterapie, Bioterapie, Budism, Channelling, Fitoterapie, Homeopatie, Kabala, Kinetoterapie, Reiki, Sacroterapie, Sahaj Marg, Su Jok, Tai Chi, Tarot, Tehnică Radiantă, Teosofie, Terapii complementare, Tobias, Wicca, Waldorf, Zen.
Festivalul Expozodiac se caracterizează prin manifestarea unui aer și comportament cât mai lejer și firesc, a respectului pentru experiența practică și a modelului moral ca om al conferențiarului, încercarea de a respecta publicul și de a ține conferințe live – fără a fi recitate de pe diverse suporturi, libertatea de exprimare și manifestare a participanților în cadrul programului, dispariția sistemelor clasice de prezidii și comitete peste comitete, a purtatorilor de cuvânt, a paznicilor și organizării excesive, respectarea publicului prin respectarea programului, astfel că punctualitatea este foarte importantă, mai ales prin încadrarea în timpul disponibil fiecărei acțiuni - toate acestea au creat din eveniment pe parcursul anilor un loc plin de energie, lumină, pace și iubire.
Locația Festivalului Expozodiac este la Centrul Internațional de Afaceri, Expovest, la ieșirea din Timișoara, Hotel Senator, transportul din oraș și accesul publicului este gratuit la toate secțiunile.
Pe pagina www.expozodiac.ro, există programul celor trei zile, prezentarea participanților, detalii și fotografii din edițiile anterioare.
Sâmbătă, va avea loc și lansarea cărții Ramonei Venturini - "Pelerini la Santiago de Compostela".
Daniela MIHALCIAC

Trimite email

luni, 1 iunie 2020