Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Manifestări dedicate celor 90 de ani de la înființare

De luni până vineri, la C.N. „Emanuil Gojdu” din Oradea,

Manifestări dedicate celor 90 de ani de la înființare

Astăzi, luni (28 septembrie 2009), la ora 12.00, este programată deschiderea festivă, urmată de întreceri sportive și concursuri, cu participarea elevilor de la gimnaziu...

De la ora 13.00, artiștii clasei a XII-a G vor susține, ca și în alte dăți, un program cultural-artistic. Tot în sala festivă, va fi vernisată o expoziție de desene și fotografii artistice ale elevilor gojdiști, cu tema „Școala mea”.
Marți, olimpicii chimiști fac experiențe, lansare de carte...
De la ora 12.00, titrații olimpici județeni, naționali și internaționali vor face experiențe în laboratorul de specialitate, iar în amfiteatru, Adrian Mălăieș-Popescu, Alexandru Drăgan, Dumitru Vlad și Andrei Pintea își vor lansa volumul colectiv „Jamais vu sau la prima bere cu tata”. De la ora 13.00, spectacol în sala festivă, susținut de elevii claselor a XII-a A și C, urmat de întreceri sportive și concursuri, cu participarea elevilor din clasele a IX-a și a X-a. În sala profesorală și în amfiteatru, se va desfășura sesiunea de referate și comunicări ale elevilor, pe cele două secțiuni, științe reale și științe umaniste.
Miercuri, joi și vineri – concursuri, dialog între generații, vernisaj, spectacole, cenaclu, lansare de carte, sesiunea de comunicări științifice ale cadrelor didactice, vizitarea școlii, depuneri de coroane, adunare festivă și program artistic festiv la Casa de Cultură a Sindicatelor. (Ov. D.)

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.