Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Caută, citește și vei fi informat!”

Joi, la biblioteca C.N. „Octavian Goga” Marghita

„Caută, citește și vei fi informat!”

La biblioteca Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita a fost lansat, joi, 1 octombrie 2009, proiectul educațional „Caută, citește și vei fi informat!”, coordonat de bibliotecar Elisabeta Stan și prof. Meda Vlaicu.

 Noul proiect își propune familiarizarea elevilor din clasele liceale (IX-XII) cu cărțile existente în biblioteca școlii, orientarea și îndrumarea cititorilor pentru a găsi cu ușurință un material bibliografic, dar și sprijin în redactarea unui referat, dezvoltarea gustului pentru lectură.
Concurs pe echipe
Echipa de proiect (formată din profesorii: Margareta Pop,bTatiana Voicu, Gheorghe Stan, Laura Tomuța, Rodica Ursan, Claudia Pop și Ioana Vereș) a elaborat câte zece teme de referat, din specialitatea pe care o predau, în conformitate cu bibliografia existentă. Echipajele formate din câte patru elevi din clasele: IX B, X A și C, XI C și E, și XII A au tras la sorți specialitatea din care vor întocmi referatul, alegându-și apoi tema, din cele zece propuse.
 Echipajele și-au selectat materialul bibliografic, l-au lecturat, au întocmit și susținut referatul, după care au urmat discuții și dezbateri. Activitatea s-a finalizat cu acordarea de diplome și premii (în cărți) tuturor echipajelor, cu ajutorul sponsorilor.
 Manifestarea de joi este o nouă reușită, iar meritele sunt atât ale organizatorilor și gazdelor, cât și ale protagoniștilor, care s-au descurcat de minune... (G. S.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Caută, citește și vei fi informat!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020