Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-a dat startul în competițiile internaționale Junior Achievement, ediția 2010

În atenția studenților și elevilor

S-a dat startul în competițiile internaționale Junior Achievement, ediția 2010

București, 6 octombrie 2009 - JA-YE Europe Virtual Business Challenge și JA Banks in Action așteaptă elevii și studenții din Europa să se înscrie în competiții pe: http://jayevbc. ning.com si http://biac.ja-ye.org, până pe 19 octombrie 2009.

JA-YE Europe Virtual Business Challenge este o simulare managerială online în care participanții grupați în echipe iau decizii de preț, producție, marketing,
investiții de capital și de cercetare-dezvoltare într-o companie virtuală.
În JA Banks in Action, echipele de elevi și studenți „administrează” o bancă. Ei învață să ia decizii financiare corecte și se familiarizează cu instrumentele și serviciile bancare pentru a le folosi eficient și profitabil.
La competiții pot participa echipe formate din minimum doi și maximum 10 elevi sau studenți, cu vârsta între 14 ani și 19 ani.
Pentru înscriere, tinerii trebuie
1. să își creeze un cont pe www.jaromania.org
2. să își creeze un cont pe http://jaye-vbc.ning.com pentru JA-YE Europe Virtual Business Challenge, respectiv http://biac.ja-ye.org pentru JA Banks in Action.
3. să își înregistreze echipa în cele două competiții.
4. să exerseze pentru cele două competiții pe http://titan.ja.org pentru JA-YE Europe Virtual Business Challenge și http://banks.ja.org pentru JA Banks in Action.
Detalii și resurse pe www.titan.jaromania.org și www.banciinactiune.jaromania.org
Pentru informații JA-YE Europe Virtual Business Challenge JA Banks in Action, Luiza Cristea și Daniela Staicu. Program Manager, mobil: + 40 730 330 880 mobil: + 40 730 330 881 e-mail: luiza.c@jaromania.org e-mail: daniela.s@jaromania.org
 (Daniela & Luiza)

Trimite email

joi, 4 iunie 2020