Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Reuniune de proiect – „Cu părinții alături”

Vineri, la Școala „Gaspar Andras” din Biharia

Reuniune de proiect – „Cu părinții alături”

La Școala cu clasele I-VIII „Gaspar Andras” din Biharia (director, prof. Vad Marta), a avut loc, vineri (9 octombrie 2009) o reuniune de proiect a învățătorilor de sprijin din opt școli (de la școala gazdă, C.S.E.I. nr. 3 Oradea, școlile gimnaziale orădene nr. 16, „N. Bălcescu”, I. Slavici” și „L. Suciu”, Lic. T. „O. Ghibu” din Oradea și Gr. Șc. Agroindustrial „Tamasi Aron” din Borș), la care au fost invitați și părinții elevilor cu CES ai școlii din Biharia.

Activitatea demonstrativă, cu tema „Roadele toamnei”, a fost susținută de înv. de sprijin Balint Ingrid. În deschidere, elevii cu CES au fost puși în situația de a recunoaște (doar prin pipăit), fructe și frunze, fiind legați la ochi. După o discuție prealabilă despre anotimpul autumnal și roadele toamnei, s-a trecut la munca pe grupe. Cu materialele avute la dispoziție, fiecare din cele două grupe trebuia să realizeze pe o planșă un colaj (prin lipire de frunze, castane, ghindă, boabe de porumb...).
Activitatea s-a încheiat cu un cântec de toamnă, iar „artiștii”au fost recompensați cu dulciuri.
Discutând pe marginea activității, participanții la reuniune (Maria Ungur, Luminița Podină, Liliana Haiduc, Molnar Aniko, Revesz Eniko, Erdodi Eniko, Benyi Carmen, Simiclăușan Eniko și Ilyes Franciska, onorați de dna Elena Erdeli – directorul C.S.E.I. nr. 3 și dna Vad Marta -  directorul școlii din Biharia) au abordat și probleme de metodică și curriculum, activitatea constituindu-se, astfel, într-un real schimb de experiență. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Reuniune de proiect – „Cu părinții alături”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019