Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pe două roți … în Șanțul Cetății

Preșcolarii de la Grădinița nr. 22 din Oradea

Pe două roți … în Șanțul Cetății

În cadrul proiectului „Pe două roți pentru sănătate și siguranța rutieră”, polițiștii de proximitate orădeni s-au întâlnit, vineri, 9 octombrie 2009, cu micii bicicliști din grupa mijlocie a Grădiniței nr. 22, din Oradea, conduși de educatoarele Bumb Mărioara și Balaj Florica.

Agent - șef Bohuș Petru, agent - șef adj. Bredău Gheorghe și agent Andor Mariana au echipat copiii cu veste reflectorizante și i-au însoțit în Șanțul Cetății, unde le-au prezentat un mini instructaj privind locurile unde au voie să circule cu bicicleta, câteva reguli care trebuie respectate pentru evitarea accidentelor de orice fel, după care, micuții și-au demonstrat îndemânarea în conducerea bicicletei, în probe de „jaloane” și viteză. Activitatea s-a bucurat de un real succes, atât în rândul copiilor, cât și în rândul părinților care au fost prezenți să-i încurajeze.
Este prima întâlnire din acest an școlar a preșcolarilor de la Grădinița nr. 22 cu prietenii lor, polițiștii de proximitate. Parcă mai ieri, consemnam despre o altă activitate la fel de interesantă și reușită, chiar dacă „mai ieri” înseamnă 25 februarie 2009. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Pe două roți … în Șanțul Cetății.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020