Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Fii atent! Circulă prudent!

Luni, la Grădinița „Lotus” din Oradea

Fii atent! Circulă prudent!

Luni, 19 octombrie 2009, preșcolarii din grupa mare a Grădiniței nr. 56 – Lotus” din Oradea, îndrumați de doamnele inst. Buzlea Livia și Mirițescu Loredana, au avut parte de o surpriză pe măsură.

În cadrul proiectului ,,Fii atent! Circulă prudent!” copiii au primit vizita polițistului de proximitate din zonă, ag. șef. adj. Borza Ioan, care le-a îmbogățit cunoștințele despre circulația rutieră. „Prin acțiunile întreprinse, ne propunem să prevenim și să combatem accidentele rutiere în care sunt implicați minori, prin instruirea corespunzătoare a acestora: implementarea principalelor reguli de circulație rutieră și cunoașterea indicatoarelor de circulație”, ne-a spus dl polițist.
Pentru fixarea și evaluarea cunoștințelor însușite, invitatul nostru le-a pregătit copiilor un concurs pe teme de circulație, miza fiind veste reflectorizante pentru copii. Preșcolarii au fost entuziasmați de concurs, iar cei care au răspuns corect la întrebări au fost recompensați corespunzător cu câte o vestă reflectorizantă. În continuarea, dl Borza Ioan le-a explicat și demonstrat copiilor cum se efectuează traversarea unei intersecții nesemaforizate.
Pentru următoarea întâlnire cu prietenul lor, polițistul de proximitate, copiii urmează să-i facă o surpriză, la fel de plăcută! (M.D.L.)

Trimite email

joi, 9 aprilie 2020