Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Votați fotografia dumneavoastră preferată!

Premiul publicului

Votați fotografia dumneavoastră preferată!

Lansat în luna iunie, concursul „Imaginați o lume nouă” se adresează fotografilor profesioniști și amatori care doresc să împărtășească publicului european viziunea lor asupra viitorului european.

Concursul reprezintă una dintre principalele activități organizate de Comisia Europeană în contextul Anului European al Creativității și Inovării.
În cursul verii, sute de fotografi au căutat surse de inspirație în întreaga Europă. În total, aproximativ 1.500 de fotografi au înscris în competiție aproape 5.000 de fotografii până la 31 august, termenul limită de înscriere în concurs.  
Publicul european este invitat între 1 și 31 octombrie 2009 să voteze fotografia preferată dintre cele 30 de fotografii preselecționate pentru Premiul publicului printr-un proces de votare online la www.imagine2009.eu. Cele 30 de fotografii au fost alese de un juriu prestigios format din artiști și directori de muzee.
Câștigătorul Premiului publicului va primi un premiu constând în echipament fotografic, precum și o invitație de a participa la evenimentul de închidere a Anului European al Creativității și Inovării care va avea loc la Stockholm. De asemenea, fotografia sa va fi expusă – alături de fotografiile celor trei câștigători și de restul de 29 de fotografii preselecționate – între 11 și 22 noiembrie 2009 în „Espace Photographique Contretype” la Bruxelles (Hotel Hannon) și va călători apoi în cadrul unei expoziții în întreaga Europă. (Mihaela Ghinescu)
www.imagine2009.eu
http://create2009.europa.eu

Trimite email

joi, 4 iunie 2020