Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Trick or Treat” - Ne dați ori nu ne dați

La Grădinița nr. 55 din Oradea

„Trick or Treat” - Ne dați ori nu ne dați

Kamilla Nichita și voinicii grupei mari (engleză), de la Grădinița nr. 55 din Oradea și-au propus să o facă lată vineri (30 octombrie 2009), în așteptarea evenimentului de Halloween, alături de partenerii lor de proiect de la Grădinița nr. 12.

 Activitatea este parte a proiectului de interculturalitate ”English Traditions”, inițiată de grupele de engleză de la Grădinița nr. 55 din Oradea (grupa mare engleză, educatoare Nichita Kamilla și Larisa Filip).
Am semnat un acord de parteneriat și cu grupa Ioanei Klein, de la Grădinița nr. 12  - structura Grădiniței nr. 43 (tot o grupă mare), parteneriat în cadrul acestui proiect. Cu această ocazia, i-am provocat la o activitate comună.
Potrivit tradițiilor, la sosire, au bătut la ușă, iar când li s-a deschis, ne-au adresat formula: „Trick or Treat” (Ne dați ori nu ne dați), după care au spus o poezie, fiind răsplătiți cu bomboane. Au fost confecționate postere de Halloween, s-a recitat și s-a cântat în ton cu evenimentul, după care a urmat petrecerea fantomelor (Darius, Alexandra, Paula), pisicuțelor (Oana), soldaților (Vlăduț), vampirilor (Tudor),  vrăjitoarelor (Laura), vulpițelor (Ana și Deborah), polițiștilor (Edward) și piraților (Toni, Cosmin și Adi), cărora li s-au alăturat: Superman (Denis), Spiderman (Tamas) și Ninja (Luci).
A fost o petrecere pe cinste! (Kamilla N.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Trick or Treat” - Ne dați ori nu ne dați.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)