Menu

Arhiva

Din:

Pana in:


Proiectul „Ateliere creative”

Marți și joi, în Orășelul copiilor

Proiectul „Ateliere creative”

Direcția Județeană pentru Tineret Bihor, în parteneriat cu Orășelul copiilor din Oradea, Școala cu clasele I-VIII nr. 16 din Oradea și Școala cu clasele I-VIII din Roșia (Bihor), organizează, marți și joi (3 și 5 noiembrie 2009), între orele 11.00 și 14.30, în Orășelul copiilor, patru ateliere de creație pentru copii și tineri.

În cadrul celor patru ateliere de pictură, pictură pe sticlă, de creație bijuterii fantezie și de artă decorativă, copiii și tinerii vor avea parte de demonstrații, dar vor și crea singuri desene, decorațiuni, brățări, bijuterii fantezie.
„Profesorii” lor vor fi elevi din clasa de excelență în arte plastice a Școlii nr. 16 din Oradea, îndrumați de prof. Anca Cheregi, membri ai Cercului de pictură pe sticlă „Fantezia” de la Școala din Roșia (îndrumați de prof. Maria Ujoc și Valentina Silaghi), precum și artiștii Mihaela Simai și Nicolae Bugariu.
 Materialele sunt puse la dispoziția participanților de către Direcția Județeană pentru Tineret Bihor. 
Scopul proiectului este dezvoltarea creativității copiilor și tinerilor, a abilităților artistice și relaționale ale acestora.(Daniela Băltățescu)

Trimite email

joi, 21 septembrie 2017