Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit cu elevii de la Colegiul Tehnic „Transilvania”

Astăzi

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit cu elevii de la Colegiul Tehnic „Transilvania”

În cadrul campaniei inițiate de municipalitate pentru menținerea curățeniei în oraș, primarul Ilie Bolojan a făcut azi, 4 noiembrie 2009, o vizită la Colegiul Tehnic „Transilvania”din Oradea.

În cadrul vizitei, acesta s-a întâlnit cu elevii, cărora le-a prezentat efortul pe care îl face Primăria și implicit cetățenii orașului, pentru menținerea unui oraș curat și le-a vorbit despre rolul activ pe care trebuie să îl aibă fiecare locuitor în menținerea curățeniei și în reducerea costurilor destinate serviciului de salubritate.
Serviciul de salubritate al orașului, care constă în măturarea străzilor, spălarea acestora, transportul deșeurilor și depozitarea acestora, costă municipalitatea între 800.000 și 1.000.000 lei/lună. Prin campania derulată, municipalitatea își dorește să conștientizeze populația cu privire la efortul financiar și cu privire la faptul că respectarea normelor de curățenie va duce și la reducerea costurilor destinate acestui serviciu.
„Atât primăria, cât și orădenii au interesul să aibă un oraș curat. Este foarte important ca banii folosiți pentru realizarea serviciului de salubritate să fie utilizați eficient. Cu cât se va face mai puțină mizerie cu atât costurile municipalității și implicit ale orădenilor vor fi mai mici. Printr-un efort colectiv vom putea face ca banii pe care azi îi folosim pentru curățenia orașului, în curând să îi folosim pentru realizarea de parcări, de spații verzi, precum și pentru realizarea altor obiective”, a spus primarul Ilie Bolojan în cadrul discuției pe care a avut-o cu liceenii.
La finalul întâlnirii, cei aproximativ 100 de elevi prezenți au primit fluturași cu mesajul campaniei „Un gest mic, o amendă mare”. Astfel, persoanele care vor fi surprinse că nu vor respecta normele de curățenie vor fi sancționate cu amendă de 500 de lei. (B.P.)

Trimite email

miercuri, 5 august 2020