Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul de turism „Petrece sărbătorile de iarnă în Bihor”

Consiliul Județean Bihor organizează, în weekend

Târgul de turism „Petrece sărbătorile de iarnă în Bihor”

Consiliul Județean Bihor, alături de ERA Shoping Park Oradea, DGTAT Universitatea Oradea și Serviciul Județean Salvamont – Salvaspeo Bihor, organizează la acest sfârșit de săptămână în complexul comercial ERA Shoping Park (de pe Calea Aradului), Târgul de turism „Petrece sărbătorile de iarnă în Bihor”.

Târgul face parte din strategia Consiliului Județean Bihor de promovare a județului și se adresează în special întreprinzătorilor bihoreni, propunându-și să le ofere o mână de ajutor în această perioadă de criză economică. În cadrul evenimentului își vor prezenta ofertele pentru perioada de iarnă atât o serie de pensiuni și hoteluri din județul Bihor, cât și firme care comercializează produse tradiționale, ori care activează în domeniul sporturilor de iarnă. Organizatorii pun gratuit la dispoziția expozanților standurile de prezentare.
„Considerăm că este foarte important să venim în sprijinul întreprinzătorilor locali în aceste momente dificile. Nu facem decât să continuăm eforturile noastre de promovare și dezvoltare a județului. Pe lângă greutățile pe care le aduce, criza poate crea și oportunități. Acum oamenii sunt dispuși să își petreacă concediile mai aproape de casă, iar noi îi încurajăm pe bihoreni să își petreacă concediile în Bihor”, a declarat domnul Dumitru Voloșeniuc, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.
Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să câștige, în urma completării unor chestionare, mai multe „cadouri” oferite de către expozanți. Printre cadourile puse la bătaie se numără patru pachete a câte un weekend - all inclusive - pentru două persoane în Remeți și Băile 1 Mai, abonament pe o lună la piscină pentru două persoane, o zi de SPA pentru două persoane, o cină pentru două persoane, produse tradiționale și articole sportive.
Evenimentul se adresează tuturor bihorenilor care vor să își petreacă sărbătorile de iarnă în județul Bihor, celor care doresc să petreacă un concediu relaxant și de calitate într-un cadru natural de excepție, dar care nu au resursele financiare necesare pentru a se deplasa în afara granițelor județului. Mai amintim că în primăvara acestui an, la sfârșitul lunii mai, Consiliul Județean Bihor a organizat în Pasajul Vulturul Negru din Oradea un alt târg de turism adresat tot întreprinzătorilor locali din domeniul turismului.
Deschiderea oficială a târgului va avea loc sâmbătă (7 noiembrie 2009), de la ora 10.00. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 16.00, iar intrarea vizitatorilor este gratuită. (S. M.)

Trimite email

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!