Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cupa „Partenie Cosma” la tenis de masă

Zilele școlii – ultima rundă

Cupa „Partenie Cosma” la tenis de masă

De luni până vineri, Colectivul de cadre didactice și elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea a sărbătorit Zilele școlii, la aniversarea a 80 de ani de existență a școlii, și împlinirea a 170 de ani de la nașterea patronului spiritual. Vineri, în ultima zi a manifestărilor, au fost programate întreceri sportive, dotate cu Cupa „Partenie Cosma” la tenis de masă.

La invitația lansată de catedra de educație fizică și sport a colegiului, la competiție au participat nouă elevi, reprezentând Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” (Bonchiș Andrei, Madar Bogdan), Colegiul Național „Mihai Eminescu” (Pesel Iarko, Gherman Horea), Liceul de Artă (Korch Ștefan), Liceul Teoretic „Ady Endre” (Hidi Zoltan, Kiss Teofil) și Colegiul Economic „Partenie Cosma” (Gligor Cătălin, Zancu Bogdan), după cum am aflat de la prof. Mihaela Papp.  

Cupa a fost câștigată de Korch Ștefan, reprezentantul Liceului de Artă. Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, Hidi Zoltan (de la Lic. T. „Ady Endre”) – locul II,  Pesel Iarko (de la C.N. „Mihai Eminescu”) și Zancu Bogdan (de la gazde) – locul III.   (Ov. D.)

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019