Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Luna cadourilor vine mai devreme la trafic.ro

Reclamă pentru site-ul tău

Luna cadourilor vine mai devreme la trafic.ro

Luna cadourilor vine mai devreme la trafic.ro: participă la promoțiile oferite alături de partenerii noștri și câștigă bonusuri importante pentru prezența ta online!

Vrei un magazin gratuit?
Dacă ai un site înscris într-una dintre categoriile Comerț electronic, Companii/Firme sau Afaceri/Comerț din trafic.ro și ai achitat taxa anuală, primești cadou un abonament de trei luni la platforma de magazine online a celui mai mare site de comerț electronic din România, Okazii.ro. Mai mult decat atat, contul Okazii.ro îți va fi alimentat cu un bonus de 10 Euro pe care îi poți folosi cum vrei pentru a-ți promova afacerea online.
Tot ce-ți rămâne de făcut este să îți pui produsele în rafturile virtuale și poți să-ți inaugurezi magazinul, în timp ce vezi unde se află site-ul tău în clasament și consulți statisticile aferente. Pentru mai multe detalii privind promoția trafic.ro&Okazii.ro vizitează link-ul următor: http://www.trafic.ro/promotie-magazine-okazii/.
Reclamă pentru site-ul tău
Bursa de Reclamă atinge lunar, prin site-urile înscrise, peste 7.000.000 de vizitatori unici, din categorii diverse: divertisment, auto, știri, cumpărături, turism etc. oferind, totodată, posibilitatea atingerii unui singur segment de public vizat, în funcție de profilul site-ului tău.
Dacă ai un site care este înscris în trafic.ro pentru care ai achitat taxa anuală și care este și înregistrat în Bursa de Reclama, primești 100 de neti cu care poți să faci reclamă site-ului tău - ai la dispoziție până la 50.000 de afișări! Pentru mai multe detalii privind promoția trafic.ro&Bursa de Reclama vizitează link-ul următor: http://www.trafic.ro/tradeads.php.!
Pentru mai multe informații despre utilizarea internetului în România, puteți consulta în orice moment statisticile oferite de trafic.ro. De asemenea, ne puteți urmări pe blog.trafic.ro și pe twitter

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020