Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Săptămâna Comenius

Astăzi, a început la Oradea

Săptămâna Comenius

Luni, 28 mai, la ora 12.00, în sala de ședinte a Inspectoratului Școlar al județului Bihor, s-au deschis manifestările ocazionate de Săptămâna Comenius, intitulate ”Proiectele europene - experiență și perspectivă”.
La eveniment au fost invitați directori și responsabili de proiecte din școlile beneficiare de programe europene, alte cadre didactice interesate. Pe parcursul săptămânii (28 mai - 1 iunie 2007), la nivelul județului, se va desfășura o serie de activități, în vederea diseminării exemplelor de bună practică în domeniu, după cum aveam să aflăm de la prof. Florin Negruțiu, inspector de specialitate. Vorbitorii au evidențiat experiența pozitivă dobândită, ideile valoroase și practica avansată pe care le-au descoperit la partenerii străini, și care sunt demne de urmat.

Programul Săptămânii Comenius
Marți, prezentare de proiecte la Școala de Arte și Meserii „George Barițiu” Oradea (propunător, prof. Ioana Burlău), precum și diseminare proiecte, la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Popoviciu” Beiuș  (propunător, prof. Rodica Bârlău).
Miercuri, masă rotundă la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Oradea, cu tema „Elevii bihoreni prin Europa” (propunători, I.S.J.Bihor, C.J.E., C.E. de la colegiul gazdă).
Joi, la Școala cu clasele I-VIII din Borș, prezentare de proiect Leonardo da Vinci „Dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor implicați în formarea profesională inițială la ferme agricole în Polonia”, iar la Școala cu claselel I-VIII „Ioan Slavici” Oradea, prezentare de proiecte de dezvoltare școlară și lingvistice.
Vineri, la Școala cu clasele I-VIII din Tarcea, prezentare de proiect de dezvoltare școlară. (Ovi Dan)

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)