Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania pentru menținerea curățeniei

Viceprimarul Biró Rozália solicită parteneriatul elevilor în

Campania pentru menținerea curățeniei

Viceprimarul Biró Rozália a făcut, vineri (13 noiembrie 2009, o vizită la Școala cu clasele I-VIII „Ioan Slavici”, în cadrul căreia a purtat discuții cu elevii de gimnaziu, cărora le-a transmis mesajul campaniei inițiate de municipalitate pentru menținerea curățeniei în oraș.

Viceprimarul le-a explicat elevilor că municipalitatea își dorește să informeze cetățenii cu privire la necesitatea de a avea un oraș curat și cu privire la costurile pe care le implică menținerea salubrității. Ea a cerut ajutorul tinerilor, solicitându-le parteneriatul în desfășurarea campaniei.
„Cu toții am dori să trăim într-un oraș mai curat, mai ordonat, dar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie de implicarea tuturor cetățenilor, în sensul de a nu mai arunca mizerii pe jos, de a atenționa persoanele care nu respectă normele de curățenie în oraș și de a sesiza autoritățile abilitate atunci când observă nereguli în menținerea curățeniei. Tocmai de aceea, solicităm parteneriatul vostru, al părinților, al bunicilor voștri”, a afirmat viceprimarul Biro Rozalia.
La finalul întâlnirii, elevii au primit fluturași cu mesajul campaniei de păstrare a curățeniei în oraș: „Un gest mic, o amendă mare” și au avut posibilitatea să adreseze întrebări doamnei viceprimar Biro Rozalia. (B.P.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019