Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Strângere de fonduri pentru copiii talentați

Târg de jucării (cu)

Strângere de fonduri pentru copiii talentați

Asociația „Pro Bambini” din Oradea, în parteneriat cu școlile gimnaziale ,,Nicolae Bălcescu”, ,,Oltea Doamna”, nr. 16, nr. 11, Liceul Greco - Catolic și Liceul de Artă din Oradea, organizează, în perioada 24 - 25 noiembrie 2009, între orele 16.30 și 18.30, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, un târg de jucării, cu strângere de fonduri destinate copiilor aflați în evidențele Asociației „Pro Bambini”.

Copiii vor renunța la o jucărie a lor, vor cumpăra sau vor confecționa jucării pe care le vor expune în cadrul târgului. Copiii vor fi cei care își vor promova jucăriile în cadrul târgului.
Invitații la eveniment vor achiziționa jucăriile pe bază de donații în bani. Din banii adunați, o vom sprijini pe Patricia Nemethi, elevă în clasa a IV-a E la Școala cu clasele I-VIII nr. 11, să se afirme în domeniile în care excelează (muzică și poezie), plătindu-i cursuri de canto și sprijinindu-i financiar participările la competiții de poezie. În funcție de banii care se vor aduna, vom sprijini și alți copii talentați care nu au posibilități materiale să se afirme, precum și pe cei aflați în evidențele asociației noastre, pe care lipsa banilor sau a sprijinului părinților i-ar putea împiedica să meargă la școală.
Obiectivele acestui proiect sunt: realizarea unei colaborări între asociație și unitățile de învățământ, elevi și cadre didactice; sensibilizarea copiilor, părinților și profesorilor în sensul ajutorării celor nevoiași, colaborarea cu comunitatea locală, organizarea unei activități extracurriculare cu elevii și cadrele didactice ale unităților de învățământ.
La manifestare participă elevii claselor primare și părinții acestora. Atmosfera va fi întreținută de renumitul clovn, actorul Igor Lungu. (Crina D.)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020