Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campionatul județean de fotbal

Marți, în cadrul S.N.A.V.,

Campionatul județean de fotbal

Marți, 29 mai, în sala de sport a L.P.S. "Bihoru" , s-a desfășurat Campionatul județean de fotbal organizat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Voluntară.
"În această acțiune, sunt implicate, la nivelul județului, 21 de licee și școli gimnaziale" după cum aveam să aflăm de la prof. Gyori Doina, inspector școlar de specialitate, coordonatorul acțiunii.
În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, respectiv Strategiei Naționale de Acțiune Voluntară, copii voluntari din licee și școli gimnaziale desfășoară acțiuni în comun cu copii cu dizabilități din școlile speciale.

La fel s-a întâmplat și marți, când, echipe combinate de câte cinci elevi plus unu, formate din elevi de liceu și copii de la școli speciale  din Oradea au jucat fotbal.
 În cadrul Campionatului județean, au avut loc partidele dintre Centrul școlar de educație incluzivă nr.1, cu voluntari de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Centrul școlar de educație incluzivă nr.2, cu elevi de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”; în alte echipe au fost combinați elevi de la Liceul Teologic Greco-Catolic, C.S.E.I. nr.2, și „Casa Noastră”, elevi de la C.N.”Emanuil Gojdu” cu copii de la „Casa Hamburg”, elevi de la Grupul Școlar Sanitar „Vasile Voiculescu” cu copii de la Școala de Arte și Meserii „George Barițiu”, precum și elevi de la Liceul Teoretic ”Nicolae Jiga” din Tinca, și copii din clasele  speciale din Tinca.
Meciurile s-au desfășurat în limitele sportivității, s-au înscris multe goluri, iar jucătorii se bucurau ori se întristau când marcau sau când primeau gol. (Ov. D.)

Trimite email

vineri, 7 august 2020