Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Învățăm făcând, trăim muncind”

„Copil ca tine sunt și eu”

„Învățăm făcând, trăim muncind”

Centru Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Oradea sărbătorește astăzi, joi, 3 decembrie 2009, Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități prin câteva activități de sensibilizare a comunității locale privind problematica copiilor cu CES.

 Programul manifestărilor
9.30 -12.00 – atelier creativ de arterapie „Copii pentru copii”, unde elevii cu CES își vor exprima gândurile, ideile, dorințele, emoțiile, visele într-o pictută colectivă, care va fi expusă ulterior în Hipermarketul Carrefour Era.
11.00 - 12.00 – acțiunea „Copil ca tine sunt și eu”, realizată în colaborare cu Școala cu clasele I-VIII „Octavian Goga”, în cadrul proiectului Comenius „Învățăm făcând, trăim muncind”. Elevii școlii speciale, elevii integrați și colegii lor vor lucra, găti, cânta și dansa împreună, în această zi specială. Activitatea se va desfășura la  Școala „Octavian Goga”. Reuniunea se va încheia cu o lansare de baloane.Partenerii vor ieși pe platoul din fața Arenei „Antonio Alexe” pentru a lansa baloane cu răvașe către copiii din lumea întreagă. (Teodora P.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019