Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Chartarea clubului Kiwanis Marghita

Inaugurare sediu (și)

Chartarea clubului Kiwanis Marghita

Pe data de 28 noiembrie 2009, a avut loc chartarea clubului Kiwanis Marghita, unul dintre cele mai importante și emoționante momente, când clubul s-a înscris cu drepturi depline în marea familie Kiwanis Internațional.

 La eveniment, a participat o delegație de 25 de kiwanieni din Franța, de la Clubul Pays du Forez, în frunte cu președintele Districtului France Monaco, domnul Jacques Outrebon, dna guvernator a României, Magda Eugenia Mitrașca și kiwanieni de la cluburile din Oradea, București, Craiova și Sibiu.
 Activitatea a fost deschisă la Primăria municipiului Marghita, unde dna președintă, Elena Roman, a prezentat activitățile desfășurate până în prezent de clubul Kiwanis Marghita.
 La manifestare a fost prezent și dl primar, Dorel Talpoș, care a felicitat membrele clubului pentru activitățile numeroase pe care le-au desfășurat, arătându-se deschis să le sprijine în viitoarele proiecte ale clubului.
 Kiwanienele din Marghita au avut bucuria de a invita oaspeții la inaugurarea sediului clubului, care a început cu tăierea panglicii tradiționale. Protagoniștii momentului au fost Elena Roman, președintele clubului Kiwanis Marghita și președintele Kiwanis Internațional, Jacques Outrebon. Sediul nu este unul mare și fastuos, dar este plin de căldură sufletească, bunătate și multă dăruire.
Evenimentul s-a încheiat cu o seară de gală, o festivitate grandioasă din care nu au lipsit cântecul, jocul și voia bună.
 Pentru că menirea clubului Kiwanis este de a ajuta aproapele, la seara de gală, s-au vândut bilete de tombolă în valoare de 1.800 de lei, bani care vor fi îndreptați de sărbători, alături de alte cadouri, spre familii nevoiașe. „ Este o imensă bucurie în a-i face fericiți pe ceilalți/ În ciuda greutăților propriei existențe!” (Monica Albu) 

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019