Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Operații gratuite pentru copii

În atenția părinților

Operații gratuite pentru copii

Printr-un e-mail, suntem informați cum că ar exista în Israel o fundație independentă care strânge fonduri internaționale pentru a plăti o clinică medicală care să facă operații gratuite copiilor cu probleme cardiace (operații pe cord… pentru copii).

  „În acest moment, sunt strânse fonduri enorme pentru cazurile din România. Dacă știți părinți disperați ai căror copii necesită intervenții chirurgicale pe cord, dați-le de veste, în ideea de a salva viața acelui copil”, se spune în e-mailul primit.
Site-ul fundației este  www.saveachildsheart.org http://www.saveachildsheart.org/ sau se poate suna la redacția Radio România Cultural, unde se pot cere detalii...
Se asigură costurile pentru operația în sine, tratament complet pre și post operator, cazare pentru un părinte.
 Părintele și copilul plătesc doar biletul de avion dus - întors!!!
Această știre s-a difuzat pe 28. 05. 2009, la ora 13.20, la emisiunea - „Știința în cuvinte potrivite” - rubrică medicală - care se difuzează în fiecare zi (după Știrile de la ora 13.00), redactori și prezentatori - Corina Negrea și Dan Manolache”.
Am făcut cunoscut acest e-mail în ideea că poate facem bine unei familii și salvăm un copil, dar vă rugăm să verificați (la Radio România Cultural) tot ce se spune în acest e-mail, înainte de a vă bucura și a acționa într-un fel!!!(Loredana But)

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.