Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Heal The World” – concert Michael Jackson (in memoriam)

Sâmbătă, 19 decembrie, la Filarmonica de Stat din Oradea

„Heal The World” – concert Michael Jackson (in memoriam)

Artiști de artiști de la Școala de Arte „Francisc Hubic” din Oradea vor susține, sâmbătă (19 decembrie 2009), la ora 18.00, la sala Filarmonicii de Stat din Oradea, un concert de catedră, intitulat „Salvează lumea” (Heal The World), in memoriam Michael Jackson.

Elevii distinsei doamne profesor Monica Molnar doresc astfel să ofere orădenilor o ofrandă – un regal – în memoria regelui american înălțat la ceruri. Pe agenda concertului sunt înscrise 22 de piese în exclusivitate Michael Jackson, alternând cu momente de dans specific regelui, muzicii pop, care va fi întruchipat și armonizat de sosia sa, Nistor Boca (un artist de excepție, care a câștigat concursul de dans organizat cu acest prilej). Protagoniștii celorlalte momente de dans vor fi dansatori – campioni ai unor trupe îndrăgite: Jazz melody (coregrafia, Ramona și Christina Gavriș), Boombox (coregraf, Hammer Schmidt Gabriel) și Clevers Marghita (trupa campioană națională a dnei Noemi Chende).
Un concert de excepție, cu elevi de excepție
„Înaintea apropiatelor Sărbători creștine, am dorit să oferim orădenilor un concert de excepție, cu elevi de excepție, închinat unui artist de excepție. Scopul este unul nobil, caritabil, de a aduna fonduri pentru Asociația „Protejați copiii”, care susține copiii internați la secția de oncologie a fostului spital de copii, astăzi, Spitalul Clinic Municipal „dr Gavril Curteanu” din Oradea. În demersul nostru artistic, avem alături Filarmonica de Stat și trei trupe îndrăgite de dansatori. Pentru realizarea afișului spectacolului, am organizat un concurs de grafică, lansat copiilor de la secția de grafică a școlii (prof. Hollo Kinga). Tot prin concurs, am descoperit și sosia lui Michael Jackson. Regia spectacolul aparține dlui Dimeny Levente, de la secția maghiară a Teatrul de Stat (Szigligeti Tarsulat), iar fondurile vor fi adunate pe baza invitațiilor distribuite”, după cum aveam să aflăm de la doamna profesor Monica Molnar.
Să vă mai dezvăluim un singur amănunt important. La ora concertului, pe scena filarmonicii, se vor afla cei mai grozavi elevi ai secției de canto muzică ușoară a școlii, artiști de artiști: Carmen Stoica, Antonela Gal, Patricia Pop, Ioana Repciuc, Claudia Căvășdan, Natalia Selegean, Adrian Ștefănuți, Czvikker Lilla, Bogdan Ștefan, Alexandra Broinaș, David Bryan, Lăcrămioara Deac, Patai Robert, Kari Timea, Cristina Romocea, Pall Timea, Dora Popovici și Raul Hirian, toți ca unul, talentați și sufletiști (precum profesorul lor, Monica Molnar), aducând un omagiu regelui Michael Jackson, trecut în eternitate. (Ovidiu DAN)

Trimite email

marţi, 29 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!