Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O ploaie de stele și un spectacol total, sâmbătă, la filarmonica orădeană

Michael Jackson n-a murit. Regele trăiește!

O ploaie de stele și un spectacol total, sâmbătă, la filarmonica orădeană

Poate vă mai amintiți de „Ploaia de stele”..., de stelele și steluțele pe care Monica Molnar, distinsul profesor al Școlii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea, le-a lansat pe micul ecran național. Ei bine, Cristi Porumb și alții de talia lui au fost aseară în sala Filarmonicii de Stat să vadă ce n-au mai văzut: un regal... cu Michael Jackson încă în viață!

Un spectacol total, în care regele a coborît din Înaltul, sâmbătă seara (19 dec. 09), pentru orădeni, la un concert de catedră fără egal, caritabil, in memoriam. Iar orădenii s-au dovedit a fi la înălțimea regelui și a momentului, adunând în pușculița Asociației „Protejați copiii!” nu mai puțin de 50.000.000 de lei vechi.
Nistor Boca (sosia lui Michael Jackson) și cei mai grozavi elevi ai secției de canto muzică ușoară a Școlii „Francisc Hubic”: Carmen Stoica, Antonela Gal, Patricia Pop, Ioana Repciuc, Claudia Căvășdan, Natalia Selegean, Adrian Ștefănuți, Czvikker Lilla, Bogdan Ștefan, Alexandra Broinaș, David Bryan, Lăcrămioara Deac, Patai Robert, Kari Timea, Cristina Romocea, Pall Timea, Dora Popovici și Raul Hirian... ne-au oferit pe portativ un medalion de aur cu chipul și întreaga personalitate a regelui. Pentru o exprimare la fel de sugestivă și prin dans (cunoscându-se că Michael Jackson a fost și un as în dans, un fenomen și un inovator), doamna profesoară a apelat la niște dansatori campioni, ași ai ringului de dans: Ramona și Christina Gavriș – Jazz melody, trupa Boombox (coregraf, Hammer Schmidt Gabriel) și Clevers Marghita (trupa campioană națională a dnei Noemi Chende). Timp de mai bine de două ore, dansatorii și interpreții vocali au format o echipă, derulând pe scenă cel mai izbutit „film” care se putea turna despre regele muzicii pop de la plecarea sa în eternitate.
La final, directorul școlii, dl prof. Marian Boboia a ieșit la rampă să felicite artiștii și pe doamna profesor Monica Molnar, dar și întreaga sa echipă de regizori, scenariști și profesori formidabili (Dimeny Levente, Szigligeti Tarsulat, prof. Hollo Kinga), și să înmâneze „trofeul” (cele 50 de milioane) responsabilului secției de oncologie a Spitalului Clinic Municipal „dr Gavril Curteanu” din Oradea, pentru a ajunge la beneficiarii concertului de caritate.
La un asemenea gest și spectacol... total, se cuvine să ne închinăm și să ne ridicăm pălăria... de jos! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (111 poze), accesați Galeria foto: O ploaie de stele și un spectacol total, sâmbătă, la filarmonica orădeană.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 14 decembrie 2019