Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Punte între Rieni și Vașcău

De la sat la oraș

Punte între Rieni și Vașcău

În cadrul proiectului ,,Punte între oraș și sat”, elevi de la Școala cu clasele I - VIII din Rieni (însoțiți de Liliana Balint, directorul școlii și prof. Angela Ilieș), au venit în vizită la Școala cu clasele I - VIII „Nicolae Bogdan” din Vașcău.

 La Școala din Vașcău au fost întâmpinați de doamna director, prof. Liliana Laza, prof. Tanko Anca și prof. Ciprian Cătană, „artizanul” acestei întâlniri de proiect.
Reuniunea s-a desfășurat în modernul C.D.I. (Centrul de documentare și informare) al școlii, unde au vizionat un film despre nașterea Mântuitorului, după care au prezentat un concert comun de colinde. Prof. Ciprian Cătană i-a provocat la un concurs pe teme religioase. Toți concurenții au fost premiați cu diplome. Întâlnirea s-a încheiat cu un recital extraordinar al grupului vocal ,,Crăițele”, al școlii gazde, condus de prof. Tanko Anca.
Astfel s-a creat o punte reală între elevii și dascălii celor două școli, care au mai participat la o activitate comună, în 14 noiembrie, la Muzeul Militar din Oradea. (Cristina L.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Punte între Rieni și Vașcău.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 16 decembrie 2019