Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Afișaj electronic pe LCD la Școala „Dacia” din Oradea

Un nou mijloc de promovare a activităților și rezultatelor elevilor

Afișaj electronic pe LCD la Școala „Dacia” din Oradea

În noiembrie 2009, pe coridorul principal al Școlii cu clasele I – VIII „Dacia” din Oradea, a fost instalat un afișaj electronic pe LCD, un mijloc de proiectare și promovare a activităților și rezultatelor elevilor și dascălilor școlii, pe care nu-l găsești în multe școli orădene.

Pe marele monitor (cu diagonala de 1,02 metri) rulează într-o succesiune programată informații și imagini legate de activități extracurriculare, rezultate deosebite obținute de elevii și dascălii școlii în confruntări județene, interjudețene, naționale și internaționale, pentru informarea elevilor, dascălilor și părinților.
„Pe lângă funcția sa de informare, acest mijloc are și un caracter educativ, de educare a elevilor, dar și de stimulare și încurajare a concurenței interne. Din secvențele prezentate, elevii, cadrele didactice și părinții iau la cunoștință despre activitățile extracurriculare programate, proiectele și concursurile în curs de derulare, precum și despre rezultatele obținute de elevii noștri, care nu sunt deloc puține și neînsemnate (după cum aveam să aflăm de la prof. dr. Florian Hava - directorul școlii). Echipa de handbal băieți (pregătită de prof. Veronica Diaconu și antrenor Sabin Dacău) s-a calificat la etapa județeană, rezultatele județene și naționale obținute la evaluarea în educație la matematică și limba română, participarea de excepție la olimpiada internațională de stronomie din China...” (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Afișaj electronic pe LCD la Școala „Dacia” din Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019