Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Subiectul – Simpozion național „Excelența Sa, Educatoarea”

Momeala – Premii de peste 20.000 euro

Subiectul – Simpozion național „Excelența Sa, Educatoarea”

Hai că v-am dat gata cu titlul, dar mai ales cu supratitlul – peste 20.000 euro!!!
În vreme de criză, cineva acordă (educatoarelor... credule) premii de zeci de mii de euro! Oare nu e ceva necurat la mijloc???!!!
Defalcat, fondul de premii, pe cap de educatoare, este de: 2.000 de euro, 1.500, 1.000, 500 și 250...

RUȘINOS și scandalos!
Taxa de participare la simpozion este de 50 de lei... De, totul costă, chiar și hârtia!
Toate bune și frumoase dacă este vorba despre un simpozion, că știm și noi ce este acela un simpozion (chiar dacă titlul este pompos, chiar jignitor, pentru condiția actuală a umilului nostru dascăl), dar să vedeți unde se ajunge...
Cum ajungeți, de fapt, la premiile în EURO, că aceasta e MIZA ... și implicarea (editurii) ... abonamentele!
Cităm: „Accesul la marele fond de premii al concursului se face cu minim 30 de abonamente cărți-caiete de lucru ,,FILIP’’ pentru o grădiniță, material didactic auxiliar avizat M.E.C.I. în cadrul Proiectului Național „Să Citim pentru Mileniul III” și minim 20 de abonamente ,,FILIP’’ pentru o educatoare.
Pardon! Corect, gramatical, se spune minimum NU minim!!!!
20 de abonamente pentru o educatoare???!!!!
Ca doamna educatoare să aibă acces la un premiu (adică să ajungă să viseze că ar putea câștiga 2.000, 1.500, 1.000, 500 sau 250 de euro), va trebui să-și aboneze copiii, cel puțin 20 din grupă, că doar nu vreți să înțelegem că va cumpăra dumneaei acele cărți - caiete pentru mileniul III, nu-i așa?
Cei de la editură chiar nu știu că nenea Boc nu le-a mai dat dascălilor cei 50 la sută, potrivit legii... Mai mult, nu vor mai primi nici cei 100 de euro (cică) pentru achiziționarea de materiale didactice!!! Iar 15.000 de dascăli sunt în așteptarea unui verdict rușinos!
Dar, la urma urmei, revin și vă întreb: Cum să nu-i abonăm pe copii... dacă tot e vorba, nu-i așa, despre Proiectul Național „Să Citim pentru Mileniul III”?????
Cum să nu citiți, dragi copii?! Trebuie să citiți. Nu cumva să vă scape acea carte sau caiet de lucru! Lectura înseamnă cultură, iar abonamentul... înseamnă acces („gratuit”, coane Fănică”) la fondul de premii în euro pentru dna educatoare!!! Nu o iubiți voi pe doamna educatoare???
Iluzii pierdute!!! Bir, domnilor! Iată la ce se poate ajunge vorbind despre un simpozion național!!!
Lecturați mai departe!
SECÞIUNEA III      
Pentru grădinițele care au peste 50 abonați se acordă fiecărui organizator de grupă și director adeverințe, diplome în policromie. Organizatorul principal va primi un premiu surpriză, iar la 100 de copii se va atribui cel putin un premiu.
Marele fond de premii la aceasta secțiune cuprinde :
1.pentru copiii cu rezultate deosebite - excursii la Disneyland- Paris, valoarea în bani a taxei școlare pentru anul școlar 2009-2010, console Playstation portabile, sute de premii constând în ghiozdane, reviste cu CD, rechizite, jocuri, jucării, mii de premii de participare
2.pentru cadrele didactice- curs de pregatire în străinătate, credite pentru pregătirea profesională sau achiziționarea de material didactic.   
 Pentru promovarea deosebită a proiectului și în alte unități de învățământ preșcolar la nivel local și județean, se mai acordă încă 10 premii surpriză!” (Am încheiat citatul!)  
RUȘINE, de trei ori RUȘINE!
Înjosiți educatoarele și murdăriți un simpozion național cu premii în euro condiționate de abonamente pe spinarea copiilor și părinților în numele Proiectului Național „Să Citim pentru Mileniul III”?????
Rușine, domnilor, RUȘINE! (Ovidiu Dan)

Trimite email

marţi, 11 august 2020